Liedon keskustan liikennevalot pois käytöstä viikonloppuna

Liedon keskustan suunnalta Hyvättyläntieltä vasemmalle kääntyvälle liikenteelle lisätään nuoliopastimet.

14.11.2017 Liedon keskustan liikennevalot valtatien 10, Hyvättyläntien ja Ajurintien liittymässä ovat poissa käytöstä lauantain 18.11. aamun ja maanantain 20.11. iltapäivän välisenä aikana liikennevalojen saneeraustöiden ajan.

Saneeraustyö sisältää liikennevalojen ohjauskojeen ja liikennevalo-opastimien vaihdon. Lisäksi Liedon keskustan suunnalta Hyvättyläntieltä vasemmalle kääntyvälle liikenteelle lisätään nuoliopastimet. Liedon kunta on aikaisemmin rakentanut Ajurintielle oikealle kääntymiskaistan sujuvoittamaan Ajurintien liikennettä.
Saneeraustyön yhteydessä tarkistetaan myös liikennevalojen ajoitus. Sitä varten risteyksen liikennemäärät on laskettu ja tehty suunnitelma liikennevalojen toimivuudesta liikenneteknisen tarkastelun pohjalta.
Työt on ajoitettu viikonloppuun liikennehaittojen minimoimiseksi. Työt jatkuvat kuitenkin vielä maanantaiaamuna, jolloin työt haittaavat aamun työmatkaliikennettä. Tielläliikkujien kannattaakin tuolloin harkita vaihtoehtoisten reittien käyttämistä tai matkan ajankohdan siirtämistä, mikäli se on mahdollista.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä