Deliverde laajentuu hehtaarin kasvihuoneella

Maarialainen Deliverde Puutarhat Oy rakentaa lisää tilaa. Hehtaarin kokoisessa kasvihuoneessa kasvaa miljoona yrttiä ja salaattia vuodessa. Yrittäjä Liisa Lindroth esittelee kasvihuoneen lämpöjärjestelmää.

28.12.2017 —Älä seuraa trendejä, luo niitä, yrittäjä Liisa Lindroth naurahtaa esitellessään Maariassa Deliverde Puutarhat Oy:n valmistumassa olevaa hehtaarin kokoista kasvihuonetta.

Uudessa kasvihuoneessa kasvatetaan miljoona yrttiä ja miljoona salaattia vuodessa. Lisäys nykyiseen tuotantoon on yli kaksinkertainen.
Liisa Lindroth sanoo, että yrittäjällä pitää olla taitoa ja näkemystä, mutta onnellakin on oma osuutensa. Viime vuosina trendikkäiksi ovat tulleet laadukkaaseen ruokaan panostavat ravintolat, gastronomia sekä kasvikset. Deliverden kotisivujen kumppanilistauksessa onkin useita tunnettuja ravintoloita sekä tv:stä tuttuja keittiömestareita. Puutarhan tuotteita viedään Turun alueen lisäksi Tampereen ja Helsingin alueille. Monelle tuttu ostospaikka on Turun Kauppatorin myymälä.

Perheyritys jatkaa toimintaansa

Deliverde Puutarhat on perheyritys, jossa on yrittäjiä kahdessa polvessa. Liisa ja Hannu Lindrothin poika Eero puolisonsa Maijan kanssa on mukana yrityksessä.

Jatkuvuus onkin yksi syy, miksi yritys on ryhtynyt noin neljän miljoonan euron investointiin.
Yritys on jo aikaisemmin investoinut lämpölaitokseen sekä kunnostanut pakkaamon ja varastotilat.
—Tuntuu kivalta, että Eero ja Maija lähtivät yritykseen mukaan. Liikutun vieläkin, kun sanon sen ääneen, Liisa Lindroth huokaa.
Uuden kasvihuoneen rakentaminen alkoi elokuussa. Jos kaikki sujuu joutuisasti, satoa voitaisiin korjata jo pääsiäisen aikaan.
Yrityksessä on tällä hetkellä 14 työntekijää, kun lukuun lasketaan mukaan yrittäjäperhe. Uusi kasvihuone lisää työntekijöiden määrää kahdeksalla.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä