Shell on käynyt kilpaan asiakkaista

—Haluamme selkeästi tehdä tästä kovan haastajan ABC:lle, sanoo Shell Helmisimpukka Liedon päälliköksi palkattu Janne Kivikankare, joka on tarttunut kehittämistyöhön yrittäjämäisin ottein. Lietolaisena hän korostaa olevansa "oman kylän poika".

6.3.2018 Restelin alaisuudessa helmikuun alusta avattu Shell Helmisimpukka Lieto on lähtenyt kilpailemaan asiakkaista polttoaineen aggressiivisella hinnoittelulla.

—Menemme ruoka ja polttoaine edellä ja haluamme luoda tästä kodinomaisen ja helposti lähestyttävän paikan. Bensan myynti on noussut selvästi jo ensimmäisen kuukauden aikana, kertoo yksikön päälliköksi palkattu lietolainen Janne Kivikankare.
Shellin liiketoiminta siirtyi Restel Liikenneasemat Oy:lle lietolaiselta Roineen yrittäjäperheeltä, joka jatkaa huoltoasemakiinteistön vuokraisännän roolissa.
Kivikankare sanoo arvostavansa kovasti Roineiden pitkää työtä ja sen tuloksia, joskin kilpailutilanne suppeilla aukioloajoilla on ollut tiukka kauppojen aukiolon vapautumisen jälkeen.
—Nyt meillä on iso vahva brändi takana. Pystymme oikeasti olemaan kilpailukykyisiä esimerkiksi polttoaineen hinnoissa ja palvelemaan asiakkaitamme seitsemänä päivä viikossa iltakymmeneen saakka.
Huoltamon sijainti keskellä kylää Kymppitien varressa on hyvä. Raskaan liikenteen palveleminen on haasteellista tarvittavien parkkitilojen puuttuessa, mutta oman kylän väen ja henkilöautoliikenteen palvelemiseen on erinomaiset edellytykset.
—Roineet ovat olleet iät ja ajat tunnettuja hyvästä palvelustaan. Olemme halunneet jatkaa sitä perinnettä tuomalla tähän Shellin Palvelumestari-konseptin. Meillä on arkisin ja lauantaisin palkattuna yksi henkilö, joka keskittyy pääsääntöisesti autojen tankkaamiseen ja pieniin huoltotoimenpiteisiin, kertoo Kivikankare.
Ruokapuolella löytyy lounasta, a la carte -annoksia ja pikaruokaa muikuista hodareihin ja kotitekoisista lihapullista klassikkoleikkeisiin. Tällä hetkellä Shell Helmisimpukka Lieto työllistää 12 henkeä, ja tarvetta on ainakin yhdelle kokille.
42-vuotiaalla Janne Kivikankareella laaja kokemus päällikkötason tehtävistä liikennemyymälöissä ja pikaruokaketjuissa. Hänen työnantajiaan ovat olleet esimerkiksi Hesburger, ABC-ketju ja viimeksi Burger King, jonka Restel on tuonut Suomeen.
—Restel on luopunut hiljattain hotelliliiketoiminnasta tahtoen kehittää nyt ravintolapalveluita ja liikenneasemapuolta, joten meillä on hyvät edellytykset saada asioita toimiviksi. Senkin takia tykkäsin lähteä tähän hommaan hyvinkin iloisin mielin.

Elina Lavonen

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä