Sää suosi Tähtiturnausta

11.5.2017 Sää suosi tämän vuoden jalkapalloilun Tähtiturnausta, jonka järjesti Liedon Pallon P04-ikäluokka viime lauantaina.

—Turnaus oli tänä vuonna erittäin tasainen ja myös erittäin reiluhenkinen. Sanoisin, että rento kaikin puolin, toteaa Liedon Pallon P04:n joukkueenjohtaja Veli-Matti Puuska.
—Monelle pelaajalle turnaus oli tänä vuonna ensimmäinen ulkona talvikauden jälkeen. Liedon Pallon 04-ikäluokasta oli mukana kaksi ryhmää, Musta ja Punainen.
Turnauksessa pelattiin yhteensä 16 ottelua, neljä ottelua kullekin joukkueelle.
—Väkeä kentän laidalla piisasi varsin hyvin. Lisäksi jollain tapaa aisti näin talven jälkeen, että myös pelaajilla, valmentajilla, huoltajilla ja muilla taustoilla oli erityisen positiivinen vire päällä.
—P04-ikäluokka haluaa kiittää Tähtiturnauksen onnistumisesta erityisesti K-Supermarket Lietorin kauppiaspariskuntaa sekä toista turnauksen tukijaa Viking Line-yhtiötä, unohtamatta lukuisia vanhempia ja talkoolaisia sekä ennen kaikkea turnaukseen osallistuneita pelaajia taustoineen, Puuska kiittelee.
Sarjataulukko: 1) FC Inter Punainen, 2) TuNL04H, 3) RaiFu Valkoinen, 4) Liedon Pallo Punainen, 5) ÅIFK, 6) Liedon Pallo Musta, 7) LTU 05, 8) PK-35.

Pekka Remes