Parmattaret aloitti sarjan voitolla

12.10.2017 Liedon Parman naisten lentopallojoukkue aloitti 2-sarjan syyskauden voittamalla Raision Loimun erin 0—3 (17—25, 11—25, 21—25).

—Kauden alussa on aina tiettyä jännitystä ilmassa, mutta nyt huomasi selvästi, miten Parman nuori joukkue on kasvanut kesän aikana, eikä mahdollinen jännitys tullut liikaa esille, kertoo Parman valmentaja Mikko Raitis.
Parma joutui pelaamaan hieman poikkeuksellisella kokoonpanolla lukuisten sairaustapausten vuoksi.
—Toisaalta se tuo esille taitavuuden, mitä joukkueella on. Se pystyy sopeutumaan alati muuttuviin tilanteisiin. Tämä on yleensä todella kokeneen ja kypsän joukkueen merkki. Parman etuna lieneekin se, että joukkue on pysynyt kasassa melko pitkää ja joukkuekaverit tuntevat ja luottavat toinen toisiinsa.
Parman Jonna Sirkiä, joka yleensä pelaa passarina, pelasi hyvän ottelun hakkurin paikalla. —Jonnahan on siitä poikkeuksellinen tyttöpalloilija, että hänellä on aivan omaa laatuaan oleva pelisilmä, joka palloilulajeissa vaaditaan.
Vastaanottopelissä Melina Lindström ja Saana Alppi hoitivat oman osuutensa hienosti. Libero Ella Virtanen säesti parivaljakkoa mainiosti.
—Tämä oli ihan hyvä kauden avaus. Ensi sunnuntaina tärähtää Lietohallissa, kun sarjan ennakkosuosikki Turun Isku astelee verkon toiselle puolelle, Raitis ennustaa.
Lohkossa on mukana Parman lisäksi kahdeksan joukkuetta. Raision Loimulta on sarjassa kaksi joukkuetta, lisäksi lohkossa ovat Turun Isku, Salon Viesti, Maskun Kataja, Perniön Urheilijat, Someron Pallo ja Kaarinan Ura.
Parman kotiottelut ovat pääsymaksuttomia.
—Perinteitä kunnioittaen kaffe ja pulla tarjotaan kaupan päälle, valmentaja Raitis lupaa.