Meritille Derbyn TammaChampionin kakkossija

14.11.2017 Lietolaisen Harri Koivusen valmentama Merit ravasi lauantaina Vermossa Derbyn TammaChampionissa viiden tonnin arvoiselle kakkossijalle ajalla 15,5a. Nelivuotiaiden lämminveritammojen ykköspalkinnon vei Pekka Korven Free Me (15,4a).

Kylmäveristen Huippudivisioonassa tortinmäkeläsen Mikko Rivinojan treenaama kimppahevonen Tementikko ravasi rahakaan ykkösen, kun se kuittasi viiden tuhannen euron ykköspalkinnon ajalla 28,8a. Ohjaksissa oli Arto Hammar. Kymmenyksen hävisi vahtolaisen Bella Varjosen tallin Enriko, jota ajoi Mika Forss.
Porin perjantairaveissa menestystä tuli solkenaan, vaikkakin palkintotaso oli matala. Voittoja napsivat ruskolaisen Mari Kyllösen valmentama Say It (15,9a), Varjotallin omistama ja Harri Koivusen ajama Suomipoika (28,4) sekä Olli Koivusen kuljettamat Bietro (32,3) ja Champagne Bath (19,2). Olli Koivunen ajoi lisäksi kolmossijan Stoneisle Noellella (19,6) ja Selene Lunella (16,7).
Bella Varjosen talliin tuli kakkossijat Benito Kievitshofilla (16,4a), Prince Asilla (16,5a) ja Kiirillalla (30,2).
Lietolaisen Päivi Satton omistama De Lorean ei ole liiemmin totosijoille ravannut. Nyt takana on 51 kilpailua ja kaksi kolmossijaa, joista toinen tuli Porissa ajalla 19,4a.

Rauli Ala-Karvia