Murheen täyttämä raviviikko

4.1.2018 Harri Koivusen ravitallilla Metsämäessä valmennuksessa ollut ruotsalaisruuna Jeppas Pointer juoksi 11 peräkkäistä voittoa ja oli vahva suosikki myös viime lauantaina Lahden Pronssidivisioonafinaalissa. Toisin kuitenkin kävi. Lauantaina aamulla Olli Koivusen vakioajettava oli telonut jalkansa niin pahoin, että hevonen jouduttiin lopettamaan.

Tiistaina Teivossa Olli Koivusen piti ajaa viime starteissa voittoon ja kakkoseksi kuskaamaansa Cold Hard Ladya. Tamma joutui jäämään pois, koska sen kuljetusyhdistelmä kolaroi Tampereella raveihin tultaessa. Cold Hard Lady ilmeisesti säilyi ilman isompia vammoja.
Mahtui raveihin iloisempiakin asioita. Porissa Harri Koivunen ajoi voiton No Pityllä (18,8) perässään Olli Koivunen Barley's Timillä (19,0). Olli otti lisäksi kakkostilat maarialaisen Tuula Soinin Oiva-Soinnulla (28,4) sekä Olli Lähtisen High On Daylla (18,8a). Harri Koivunen narutteli lainakuskina Rannan Nokiottan (32,6) kakkoseksi.
Lahdessa Olli Koivunen luotsasi lietolaisen Pertti Isotalon treenaaman Bombardin (15,1a) Haastajadivisioonan finaalin kolmanneksi.
Vahtolaisen Bella Varjosen tallin Topper (25,0) oli Mika Forssin ajamana Tähti- ja Valiodivisioonan finaalinelonen, ja samalla valmentaja-kuskiyhdistelmällä tuli myös Nousija- ja Haastajadivisioonan finaalin nelostila Ponnen Sisulla (27,8).
Teivossa voitot väistelivät, mutta kakkossijan Olli Koivunen ajoi Jugadorilla (15,9a) ja kolmosen Duquesalla (17,2a). Harri Koivunen toi tiistaina Teivosta kolmossijan Bella Varjosen Villierillä (36,3).

Rauli Ala-Karvia