Maisa esittäytyi omistajilleen Metsämäessä

6.2.2018 Liiga se on Raviliigakin. Tämän vuoden Raviliigassa voimansa ovat yhdistäneet Hippoksen Raviliiga ja jääkiekon Liiga. Kiekkojoukkueilla on jokaisella oma nimikkohevonen, johon myydään tavallisille ihmisille osakkuuksia. Turun Palloseuran nimikkohevonen, parivuotias tamma Classmate Match eli Maisa, esittäytyi omistajilleen viime viikonloppuna Metsämäessä.

Raviliigaa Tepsissä pyörittävä Tommy Juuma on tyytyväinen sekä ihmisiin että hevoseen.
—Varsa on vasta parivuotias, eikä siis vielä kilpaillut, mutta jo nyt voi sanoa, että nopea siitä ainakin tulee! Temperamenttia löytyy ja ravi irtoaa luonnostaan hienosti. Onko temperamenttia liikaakin, se selviää vasta kisojen myötä, Juuma arvioi.
Raviliigan sadan euron osakkuuksista on myyty noin puolet, ja omistajien joukossa on ihmisiä vauvasta vaariin. Maisan koti on Harri Koivusen talleilla Metsämäessä, ja Koivunen myös valmentaa hevosta. Kisakuskina on Olli Koivunen ja hoidosta vastaa Terri Lehtonen.
Ennen lauantain V76-raveja Harri Koivunen ja Maisa ottivat lämpöä ja kierroksia Metsämäen radalla omistajien katsellessa radan reunalta. Jälkeenpäin Koivunen kehui hevosta sisätiloissa.
—Nopea siitä tulee ihan varmasti. Luonnetta Maisalla on vähintään riittävästi, ja onhan se myös hienon näköinen hevonen, kokenut hevosmies arvioi.

Matti Lehtonen