Pensaarelle SE-aika MM-kisoissa

Liedon TVC:n ratapyöräilijä Pia Pensaari ajoi MM-kisoissa Hollannissa 3 kilometrin takaa-ajossa uuden Suomen ennätyksen 3.39,517. Myös aikaisempi Suomen ennätys 3.39,910 oli Pensaaren nimissä. Pensaari sijoittui SE-ajollaan 16:nneksi MM-kilpailuissa Apeldoornissa Hollannissa.

—Varmaan pitäisi olla tyytyväinen omaan ajoon, mutta se on kehityksen pahin vihollinen, joten jotain jäi vielä hampaankoloon seuraavaa kertaa varten, Pensaari kommentoi.
Pensaari lähti vauhdikkaasti matkaan, sillä ensimmäisen kilometrin jälkeen hänen väliaikansa oli 10:nneksi paras, ja kahden kilometrin tolpalla hän oli yhdestoista.
MM-kisaviikko sujui Pensaarelta suunnitelmien mukaan. Pensaari matkasi kisapaikalle jo viikko ennen kilpailua.
—Viikko meni hyvin, ehkä viimeinen treeni olisi voinut mennä paremmin. Oli oikea valinta ottaa majoitus seitsemän kilometrin päästä kaupungista ja tehdä omat ruuat, eikä olla hotelliruokien varassa, Pensaari arvioi.
Apeldoornin MM-katsomot ovat olleet aamusta iltaan asti täynnä.
—Hollantilaiset ovat olleet täysillä mukana joka ajossa. Kun ohitin oman parini, niin katsomo repesi täysin, se oli siistiä.
Seuraavaksi Pensaari lepää hetken ja keskittyy sitten huhtikuun lopun Turun Kortteliajoihin, joka avaa tämän kauden Skoda Cycling cupin. Pensaari voitti viime vuonna maantiepyöräilyn Skoda cupin kokonaiskilpailun.