Maanantaina maagiset raparavit

11.10.2018 Magic Monday -formaatilla käydyt ravit maanantaina Metsämäessä sisälsivät kuusi lähtöä. Vettä tuli taivaalta ja kuraa kaviouralta, mutta rata kesti kilvanajon hyvin.

Paikallisia voittoja kirjattiin kaksi. Olli Koivunen ohjasti Maria Penttisen treenaaman Stoneisle Queridan voittoon ajalla 20,7a, ja maarialaisen Timo Kedon sekä omistama että treenaama Marlon Dee (19,0a) otti Sami Nummen ohjastamana voiton Kokelasmeetingissä.
Lietolaisen Harri Koivusen valmentama Freelancer (17,6a) oli Haastajadivisioonassa kakkonen Olli Koivunen ohjissaan.
Turun Hippoksen mukaan yleisöä oli paikalla eli 397 henkeä, joista vain vajaa kourallinen seurasi kisoja ulkosalla ja loput tungeksivat ravintolassa.
Viime lauantaina ratkaistiin lämminveristen 3-vuotiaiden Kriterium Teivossa. Harri Koivusen tallista oli mukana kaksi hevosta. Niistä Olli Koivusen ohjastama So Montjoy (14,7a) oli viides ja valmentajan ajama Joyride Luxi (14,8a) kuudes. Kaksikko keräsi palkintorahoja yhteensä 16.875 euroa.
Suomenhevosten nelivuotiaiden Kriteriumin voitti Mika Forssin ohjastama Sirukasson (26,8a), jonka isä on vahtolainen tuplakuningas Erikasson. Lietolainen Jostois oli Kriteriumin ykkössuosikki, mutta se laukkasi hylkäykseen eikä ollut matkallakaan aiemman tasoinen.
Teivon Hopeadivisioonan finaalissa Olli Koivusen ohjastama Cameron Evo (13,6a) hävisi niukasti saman ajan juosseelle Chief Orlandolle.
Lisäksi Olli Koivunen ajoi toisen kakkossijan Teivon avauslähdössä isänsä valmentamalla Wall Street Comerylla (15,3a).

Rauli Ala-Karvia