Tementikko pitkästä aikaa voittoon

1.11.2018 Team Hyvämuistin omistama kahdeksanvuotias ruuna Tementikko palkitsi omistajansa ja valmentajansa ottamalla lähes vuoden tauon jälkeen voiton Forssassa maanantaina. Tortinmäkeläisen Mikko Rivinojan valmentama ja Anne Rikbergin kasvattama ruuna teki voittoajan 26,5a ja on nyt 73 kisastaan voittanut 13 sekä tienannut kaviourilta 38.600 euroa.

Mikko Rivinojan valmentajan uralla voitto oli 52:s. Tortinmäkeläisellä on treenarina startteja takana yli 600 ja omistajille tienattua rahaa 368.411 euroa. Valmentajan ehdottomasti paras hevonen oli vuoden 2010 derbyvoittaja Express Type, joka vielä kaksi vuotta myöhemmin juoksi Porin St. Legerin ykköseksi.
Forssassa mainio ilta oli Olli Koivusella, joka kävi voittajaesittelyssä Boadicealla (14,4a) ja Cavalierilla (17,0a). Harri Koivunen otti Pilvenmäellä voiton Laurila's Gertrudella (18,8a).
Teivossa ravattiin tiistaina. Harri Koivunen ajoi lietolaisen Kenneth Danielsenin treeniin siirtyneen Metku Mainion (30,8) kolmanneksi. Tamman omistaa pitkän linjan euralaispoliitikko Timo Kalli. Metsämäessä valmentavan Jyrki Filatoffin Lil Belinda ravasi Jukka Torvisen ajamana ennätyksensä 13,7a ja oli lähtönsä viides.

Rauli Ala-Karvia