Ruskotalon vahtimestarin hommat jälleen pohdinnassa

10.10.2017 Hyvinvointilautakunta odottaa kirjasto- ja vapaa-aikajohtajalta esitystä Ruskotalon vahtimestarin tehtävien hoidosta seuraavaan kokoukseensa. Vahtimestarina toimivan Seppo Viherkosken kanssa on sopimus vuoden loppuun saakka.

Viherkoskelle tehtävien hoidosta maksettava kuukausittainen korvaus on hyvinvointilautakunnan osalta 1.800 euroa ja koulutoimen osalta 200 euroa.
Vuosi sitten yrityksiltä tehtävien hoitamisesta saadut tarjoukset pyörivät 4.000—5.000 euron välillä kuukaudessa. Lautakunta hylkäsi tuolloin tarjoukset ja päätti jatkaa Viherkosken määräaikaista sopimusta vuoden 2017 loppuun.
Vahtimestarin työtehtävät painottuvat nykyisin perinteisen vahtimestarin toimen ohella myös kunnan liikuntatilojen varaamiseen, tiloista huolehtimiseen ja erilaisiin liikuntapaikkojen käyttäjien tarpeisiin vastaamiseen.
Ruskotalon tilojen varauksien ohella vahtimestari huolehtii myös koulujen liikuntasalien varauksista, mistä korvauksena koulutoimi maksaa osan kuukausipalkasta.
Liikuntapaikkojen määrä Ruskotalon ympärillä tulee lähivuosina kasvamaan, mikä lisää myös liikuntasihteerin toimen työmäärää ja tulee näkymään jossain määrin Ruskotalon käytön kasvuna aikaisempaan nähden.

Elina Lavonen

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä