Tarvashovin puolesta toista tuhatta nimeä

13.3.2018 Liedon kunnanjohtajalle Esko Poikelalle luovutettiin eilen vetoomus Tarvashovin säilyttämisen ja remontin puolesta. Kotiseutuyhdistys Tarvaisten liikkeelle laittaman nettiedressin on allekirjoittanut 298 henkilöä ja paperiversion peräti 1.119 henkilöä.

Yhteensä nimiä on kasassa 1.417, mikä on melkoinen saalis kahden tuhannen asukkaan taajamassa.
—Me allekirjoittaneet vetoamme Liedon kunnan virkamiehiin ja päättäjiin Tarvashovin remontin puolesta. Emme hyväksy alasajoa emmekä purkamista, kuuluu viesti.
Adressissa vedotaan siihen, että Tarvashovi on paljon enemmän kuin pelkkä koulun liikuntatila. Iltaisin ja viikonloppuisin se on erilaisten yhdistysten ja ryhmien liikuntakäytössä.
—Vuosikymmenien aikana Tarvashovissa on järjestetty Varsinais-Suomen alueen yhdistysten vuosijuhlia sekä muita tapahtumia satamäärin. Tarvashovin tanssit 70-luvulla sekä discot ja bändikeikat 80-luvulla ovat vielä kaikkien muistissa.
Allekirjoittajien mielestä remonttisuunnitelmat, joiden myötä Tarvashovista tulisi nykyistä monipuolisempi liikunta- ja kulttuurikeskus, ovat hyvät ja toimivat. Toteutuksen jälkeen Tarvashovi palvelisi niin tarvasjokelaisia kuin lietolaisia sekä koko Varsinais-Suomen aluetta tapahtumien viettopaikkana.
—Vaadimme Tarvashovin remontoimista olemassa olevien suunnitelmien mukaisesti!

Elina Lavonen

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä