Ruskon nuorisotalon ja Vahdon kirjaston tilat arvioidaan

13.9.2018 Ruskon hyvinvointilautakunta lähettää tekniselle lautakunnalle ja kunnanhallitukselle ehdotuksen, että Ruskon nuorisotalon ja Vahdon kirjaston tilat arvioidaan, tarvittaville toimenpiteille varataan 20.000 euron investointimäärärahat ja mahdolliset toimenpiteet toteutetaan vuoden 2019 aikana.

Tilojen käyttäjien ja työntekijöiden mukaan tilojen ilmanvaihtoa, lämmitystä ja viilennystä tulisi selvittää. Kesäisin tilat ovat huomattavan lämpimät ja talvella viileät. Myös ilmanvaihto on palautteen perusteella huonolla tasolla.
Maunun koulua laajennetaan, ja on esitetty ajatus, että pääkirjasto siirtyisi koulurakennukseen. Lautakunta ei kannata pääkirjaston siirtoa nykyiseltä paikaltaan, sillä pääkirjasto on Ruskon keskustassa lähellä joukkoliikennettä ja palveluja.
Nuorisopalveluiden tilatarpeesta laaditaan suunnitelma, joka käsitellään hyvinvointilautakunnan lokakuun kokouksessa. Hyvinvointilautakunta nimesi tilatarpeen arvioinnin valmisteluryhmään hyvinvointijohtajan ja nuoriso-ohjaajien lisäksi lautakunnan puheenjohtajan Tom Flinkmanin (kok.).

Pekka Remes

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä