Paattisten kierrätyspiste muuttanut

Paattisten keskustan hyötyjätteen keräysastiat ovat vaihtaneet paikkaa. Samalla vastaanottoa on muutenkin uudistettu. Entisen meijerin tuntumassa ollut vastaanottopiste on nyt aluetalon parkkipaikan reunustalla.

—Vanhan paikan ongelmana oli, että säiliöt täyttyivät usein nopeammin kuin niitä ehdittiin tyhjentää. Uudessa paikassa on sekä metallille että lasille 3,5 kuution vetoiset keräysastiat, kertoo aluesuunnittelija Sirkku Nurminen Turun Seudun Jätehuollosta.
Paperinkeräys Oy siirsi oman vastaanottonsa myös uudenlaiseen astiaan samaan paikkaan muiden hyötyjätesäiliöiden kanssa.
—Viemme noita Pafen 3,5 kuution astioita sellaisiin kohteisiin, joihin ei voida kaivaa tilaa syväkeräysastialle, Sirkku Nurminen kertoo.
Kartongin vastaanottoa ei Paattisilla ole. Lähimmät sijaitsevat Yli-Maariassa Mittumaarintien ja Niisuksenkadun kulmassa sekä Moision K-marketin tontilla.
Lasin, metallin ja paperin keräysastioita on Krouvinkujan alussa ja Helastentiellä sekä pohjoisempana Tortinmäen lavan luona, Välimaantiellä ja Kaarlejoentiellä.

Rauli Ala-Karvia

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä