Paikalliset | 24.09.2024 14:33

Järvelän toiminta jatkuu saunapaloista huolimatta

Järvelän toiminta jatkuu saunapaloista huolimatta

Maisemasauna ei tuhoutunut tulipalossa, mutta kärsi palovaurioista. Se pyritään kunnostamaan takaisin käyttöön mahdollisimman pian.

Littoisten Järvelän avantouintikeskuksessa syttyi tiistaiaamuna tulipalo, jossa kaksi paikan saunoista tuhoutui täysin. Turun Tienoo tavoitti Järvelän yrittäjä Samuli Taskilan puhelimitse. Taskila vahvisti, että palaneet saunarakennukset ovat Isosauna sekä Mummolasauna. Maisemasauna ei tuhoutunut palossa, mutta kärsi palovaurioita.

—Tarkoitus on perjantaina avata ovet uudestaan. Järvelässä on edelleen kaksi saunaa, telttasauna ja sisäsauna. Maisemasauna yritetään puolestaan saada mahdollisimman nopeasti kunnostettua.

—Lisäksi meillä on altaat, pakkashuone ja Littoisten järvi.

Taskila toivoo, että asiakkaat tukevat yritystä jatkossakin.

—Toivotaan, että asiakkaat muistavat hädän hetkellä tulla ja ottaa kaverinkin mukaan, vaikka kaikki saunat eivät olekaan käytössä. Olisimme tästä kiitollisia.

Maan tasalle palaneet saunat pyritään uudelleenrakentamaan mahdollisimman nopeasti.

 —Eiköhän ne vielä avantokaudelle saada uudestaan käyttöön. Mummolasauna restauroitiin hiljattain, mutta vanhoja ja pidettyjä saunoja ne molemmat olivat, Taskila päättää.

Ina Virtanen

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi




Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.