Paikalliset | 10.10.2024 12:46

Teemaviikko toi Mummodiskon Ruskotalolle

Teemaviikko toi Mummodiskon Ruskotalolle

—Disko edustaa vapautta. Diskossa kukin saa tanssia miten haluaa, julisti muun muassa näyttelijänä ja luennoitsijana tunnettu Tuija Piepponen.

Piepponen ja DJ Mikko Haapalainen vetivät tiistaina puolilta päivin Mummodiskon Ruskotalon yläsalissa. Konsepti oli simppeli mutta erityisen viihdyttävä: kuunneltiin hyvää musiikkia, antauduttiin rytmien vietäväksi ja tavattiin tuttuja.

—Hyvä että täällä on myös muitakin kuin mummoja paikalla. Tämä on Mummodisko muttei mummojen disko. Tänne ovat siis tervetulleita kaikensukupuoliset ja -ikäiset, Haapalainen alusti.

Piepponen juonsi kappaleiden väliin, jutteli tanssijoiden kanssa ja välillä näytti mallia diskotanssin klassikkoliikkeisiin.

Klassikoita edusti myös tiskijukan musiikkitarjonta. Disko pärähti käyntiin Y.M.C.A:n Suomi-versiolla Laulumme soi. Kuultiin Boney M:ää, Abbaa, Vicky Rostia, Bee Geesiä.

—Onko täällä joku, joka on käynyt 60- ja 70-luvulla diskossa? Muistaako kukaan, millaista se oli? Piepponen kysyi ja sai ruskolaisyleisöltä vastineeksi kädennostoja ja nyökytyksiä.

Mummodiskon Ruskolla mahdollistivat yhteistyössä Ruskon kunta ja Ruskon vanhus- ja vammaisneuvosto. Disko liittyi valtakunnalliseen vanhustenviikkoon, jota on vietetty tällä viikolla.

Maria Suomi

Ole ensimmäinen, joka kommentoi.

Kommentoi




Näköislehti

Tilaa Turun Tienoo

Tilaushinnat 1.1.2024 alkaen (hinnat sis. alv. 10 %) Valitse haluamasi tilausvaihtoehto alta! Irtonumeromyynti Turun Tienoon toimituksesta tai näköislehtenä: www.lehtiluukku.fi-sivujen kautta.